What's new
What's new

No differentiation in font for read vs not-read thread titles

Antarctica

Hot Rolled
Joined
Jan 16, 2007
Location
Annapolis, Maryland
Saw thing happened to another forum I'm on when upgraded. Let me guess - PM transferred to Xenforo. No problem with Xenforo, but this newest "upgrade" it includes (no way to tell which threads are read, drives me crazy. And I'm sure no one will change it.
 

Antarctica

Hot Rolled
Joined
Jan 16, 2007
Location
Annapolis, Maryland
Well - I changed it and it does indeed work - Thank you!!

Unfortunately - all 'branding' from PM disappears and it lust looks like a generic xenforo site.

That said, its better than the moronic way its currently implemented...
 

Ox

Diamond
Joined
Aug 27, 2002
Location
West Unity, Ohio
If you change the forum style to "default" under the preferences menu, it differentiates between read and unread threads the same as it used to - bold text for unread/new and normal for read/old.

Except for the Helium thread for some reason?


-------------

Think Snow Eh!
Ox
 

Ox

Diamond
Joined
Aug 27, 2002
Location
West Unity, Ohio
Well, it cleared this time.
???

I had opened it (page 1) and had "mark this forum read" each at least once, and couldn't git it to clear.
So this time I opened it again AND opened page2, and now it cleared.

???


----------------

Think Snow Eh!
Ox
 

Gordon Heaton

Stainless
Joined
Feb 19, 2007
Location
St. George, Utah
This can be fixed. Its just whether or not anyone cares enough to do it. I'd rather have the former 'default' without the PM masthead than this junk. Nobody is saying whether these things are being worked on. I hope they are.
 

Ox

Diamond
Joined
Aug 27, 2002
Location
West Unity, Ohio
Yes, Milacron has posted in each of the "Site Will Be Down" sticky threads that it will be down here and there during this week as they try to address many of the issues that we have all found after the first cpl of days.


-------------------

Think Snow Eh!
Ox
 

MrWhoopee

Hot Rolled
Joined
Nov 8, 2017
I was having this same problem even though style was set to "Use default style: Novus". I changed the setting to "Novus", saved and exited. Then reopened, changed style back to "Use default style: Novus" and saved again. Now it works, we'll see how long.
 

Ox

Diamond
Joined
Aug 27, 2002
Location
West Unity, Ohio
You just happened to be dinking with it while they flashed an update.
Several things changed in the last little while.


------------------

Think Snow Eh!
Ox
 

eKretz

Diamond; Mod Squad
Joined
Mar 27, 2005
Location
Northwest Indiana, USA
Looks like some good tweaks so far. Thread titles now differentiate read/unread like they used to, and the old metallic etc. designations are back. Location is there too on a computer, but not on mobile unless you click someone's name. I am still unable to use emoticons on mobile also.
 
Last edited:

thermite

Diamond
Fantastic - thank you!!

Yes, great progress.

May I suggest another?

Where second line or "watching" or "New Posts" list view shows the poster ID, timestamp, and the FORUM.. .... in print that is barely noticed?

PLEASE italic-bold the FORUM.

It gets a tad... errmmm... clumsy when Old Skewl hand-ground high-carbon steel tool tricks are posted into a CNC venue, or live-tooling or toolchanger tips post into antique machinery... 'etc.'
 

MrWhoopee

Hot Rolled
Joined
Nov 8, 2017
I was having this same problem even though style was set to "Use default style: Novus". I changed the setting to "Novus", saved and exited. Then reopened, changed style back to "Use default style: Novus" and saved again. Now it works, we'll see how long.
Today it was not working again. Repeated the above process, now it's working again.
 








 
Top