Kitamura ATC Arm Wont Move
Close
Login to Your Account
Likes Likes:  0
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Apr 2018
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    Arizona
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2

    Lightbulb Kitamura ATC Arm Wont Move

    Hello All,

    I am having an issue with my Kitamura MyCenter 1 with the Yasnac i80 control. The ATC tool arm seems to not want to move to make a tool change. I have checked Parameter 1107 in bit 3 and bit 5 does not change to a 1 when M6 is executed in MDI. I have also put machine in ATC maintenance mode and tool pot will come down when you put selector on change tool and hit execute button tool arm does not move? There is a clicking noise every time execute button is pressed.

    Now we thought that the ATC inverter was bad as the machine had a Thermal No good alarm or 1005 alarm. We have changed to newer inverter and received all new parameters for upgraded inverter from kitamura but ATC arm still does not want to move? Now tool pot comes down and tool arm will not move at all, same as it did before inverter was changed. But now I am not getting any alarms at this time not even a time out alarm. And Tool arm is at home position.
    Any help with this would be greatly appreciated. Thank you in advance.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •