Editing a thread - gives error message on multiple web browsers
Close
Login to Your Account
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    Washington
    Posts
    4,984
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    2553
    Likes (Received)
    4706

    Default Editing a thread - gives error message on multiple web browsers

    I made a post from my iPad and noted after posting that NEMA frame had been autocorrected to NEMATODE . . . (I hate autocorrect) . . . I went to edit it and Safari kicked me out of the page with a warning.

    So I tried it with Firefox on my Windows 8 machine - same thing . . .

    403 Forbidden

    A potentially unsafe operation has been detected in your request to this site.

    Generated by Wordfence at Sat, 8 Apr 2017 17:56:54 GMT.
    Your computer's time: Sat, 08 Apr 2017 17:56:55 GMT.
    I can edit this post, but can't edit the warner brake post

    Whats up with that?
    Last edited by motion guru; 04-08-2017 at 09:40 PM. Reason: Just checking to see if I can edit

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    england-newcastle upon tyne
    Posts
    717
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    132
    Likes (Received)
    154

    Default

    Yes had that one as well-Big brother watching us?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cape Cod, Massachusetts
    Posts
    4,656
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    1133
    Likes (Received)
    1889

    Default

    Well let me try posting this, then I will return and see if I succeed in editing it.

    On edit:

    It appears to have succeeded.

    On second edit:

    Safari browser on an iMac
    Last edited by Sea Farmer; 04-08-2017 at 04:47 PM. Reason: had some spare time

  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Location
    Zellwood, Fl.
    Posts
    1,446
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    627
    Likes (Received)
    286

    Default

    Question is how long did you wait prior to the edit some time certain sights will time out on the edit function.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Eastern Massachusetts, USA
    Posts
    6,068
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    5497
    Likes (Received)
    5728

    Default

    Testing with a desktop using Windows and Firefox. Will try editing and see what happens.

    Edit: worked fine. I suspect it is a security setting for your device or browser, perhaps interpreting it as an illegal redirect?

    Edit 2: My first edit was after only seconds. I do not think it is a site problem but rather something his browser or security software doesn't "like".

  6. #6
    Join Date
    Oct 2012
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    Virginia
    Posts
    10,264
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    5843
    Likes (Received)
    4631

    Default

    Quote Originally Posted by motion guru View Post
    I can edit this post, but can't edit the warner brake post

    Whats up with that?
    AFAIK, it isn't the PM site nor edit function atall.

    Mac Powerbook here sometimes, OpenBSD devel 'snapshots' on the other box, which sees ZERO adverts, never, ever has the problem.

    The Mac has lesser armour, and of a different type entirely. Probably not so different from recent/latest WinWOES, as it is in the browser, mostly. It has hit this same situation a few times.

    The culprit seems to be the adverts on the same "page" as you are editing.

    Now and then - and very unpredictably - one of those feeds will track-back to a source the browser's suit of armour or upstream miscreant DB registry has flagged as a bad-actor.

    Problem may then vanish at a later session or even just a page refresh as DIFFERENT adverts are inserted, each go.

    That it NEVER occurs on a zero-advert machine is telling.

    There probably aren't very many PM'ers as "edit" as often as yrs truly - maybe NONE - so I'd figure that fairly 'definitive'.


  7. Likes Scottl liked this post
  8. #7
    Join Date
    Dec 2003
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    Washington
    Posts
    4,984
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    2553
    Likes (Received)
    4706

    Default

    I could edit any thread on the site - just not the Warner Brake part number thread . . . something on that specific thread locked out my phone, my laptop and my iPad . . . none of them like that thread.

    Lathe automatic brake - Warner Electric mystery..... (drawings)

    I went back today and added and then edited from my work computer and it seems fine with it. Must be my personal computing items with upgraded security?

  9. #8
    Join Date
    Oct 2012
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    Virginia
    Posts
    10,264
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    5843
    Likes (Received)
    4631

    Default

    Quote Originally Posted by motion guru View Post
    Must be my personal computing items with upgraded security?
    Almost certainly.

    But it is also HOW the 'security' is applied.
    In your case, browser, or browser 'support' side-show.

    As the browser was also your 'editing toolset', once alarmed, it interfered with the march.

    In my case, a local DNS and the 'Privoxy' Unix proxy block multiple tens of thousands of advert and other malware sites OUTRIGHT.

    Calls made to them - even for google FONTS - from within a web-page never leave my machine.

    They are 'served up' locally as null-content from a 'localhost' or Privoxy port.

    Uplink sees but a fraction of the bandwidth otherwise wasted for graphics I never wanted to begin with.

    Pages, of course, also load Blitz-quick as well as being faster to read without the eye-poison distractions.

    Wasn't PM that started me on that. Mere collateral beneficiary of it all.

    Original 'trigger' was online banks, C-Cards, and Equities brokerages, mostly.

  10. #9
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Near Seattle
    Posts
    5,064
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    3595
    Likes (Received)
    1479

    Default

    Motion - trying clearing the browser caches and perhaps the browser history.

  11. #10
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    england-newcastle upon tyne
    Posts
    717
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    132
    Likes (Received)
    154

    Default

    Noticed if you clear todays history stops it-But it comes back next time-ERROR 403Probably is something to do with with adds

  12. #11
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Eastern Massachusetts, USA
    Posts
    6,068
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    5497
    Likes (Received)
    5728

    Default

    Quote Originally Posted by motion guru View Post
    I could edit any thread on the site - just not the Warner Brake part number thread . . . something on that specific thread locked out my phone, my laptop and my iPad . . . none of them like that thread.

    Lathe automatic brake - Warner Electric mystery..... (drawings)

    I went back today and added and then edited from my work computer and it seems fine with it. Must be my personal computing items with upgraded security?
    See if there is a Trusted Sites setting in security and add PM as an exception. I highly suspect it is the off-site links in ads triggering a suspicion of a malicious redirect, which is common on suspicious sites.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •