Help load parameters to qt10n mazatrol cam t2 , naw it has extra exe "c"
Close
Login to Your Account
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    MEXICO
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0

    Post Help load parameters to qt10n mazatrol cam t2 , naw it has extra exe "c"

    MAZAK QT1ON MAZATROL CAM T2,CONTROL UNIT TYPE UF701B MELDAS-YT2B DATE 85
    Hi, load parameter after initializing naw its have an etra exe(c).I do not have the parameters of the machine, i put those of another machine.img_20191112_195913125_hdr.jpgimg_20191112_195913125_hdr.jpgimg_20191112_195913125_hdr.jpgimg_20191112_201049206_hdr.jpgimg_20191112_201049206_hdr.jpg
    The hidden parameters D,X/C and Z/C leave them in zero. I don't know if these are the causes of having an extra axis.
    The alarms of the original fault were 131, 150,442, 443. I still have the 131.
    Only once i have initialized it, i have read that i should do it more than once. Naw i will follow the process i read here recently to erase memory whit windows xp by hyperterminal.
    I will nedd your help and i will be infinityle grateful if someone has parameters for this machine.thanks!!
    Attached images of the parameters and diagnistic screens that i have before deleting with windows

  2. #2
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    563
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    266

    Default

    I will try to find my old parameters from my QT10 T2.
    Your monitor is broken (missing blue I think).

  3. Likes josecnc liked this post
  4. #3
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    563
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    266

    Default

    Here it is.
    Leave hidden parameters empty, your machine dont use them.
    20150521_212739070_ios.jpg20150521_212745720_ios.jpg20150521_212752570_ios.jpg

    This machine is a QT10 -86
    T2
    8 tools
    Tailstock
    EIA/ISO (Check if you have a FX17 board, if not you have to change a OP parameter)
    3600 rpm
    2 pedal open/close chuck, (if you have 1 pedal you have to change a OP parameter)

  5. Likes Philabuster, cnctoolcat liked this post
  6. #4
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    MEXICO
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0

    Default

    Thanks Benganboll. I still need some help.
    The process was excellet, i leave everything at zero.Load your parameters without problems.
    I managed to move the exes.i worry than he didn,t turn on the bomb..i'm still pending.
    my question is up here :I should have started the pump?
    Answering your questions :
    -I have no fx17 card
    -I only have 1 pedal
    -8 tools
    -Tailstock
    What paramerers should i cheat?
    I do not have a description of parameters op.

    I would appreciate if someone had more information about it.

  7. #5
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    563
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    266

    Default

    No FX17 then OP 12 should be 0000 0101
    I dont know the parameter for one or two pedals to the chuck right know but I can check next week when I have access to my machines.

  8. #6
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    MEXICO
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0

    Default

    Quote Originally Posted by benganboll View Post
    No FX17 then OP 12 should be 0000 0101
    I dont know the parameter for one or two pedals to the chuck right know but I can check next week when I have access to my machines.
    Thank you very much. I will be waiting.
    Anything else.
    The hydraulic pump do es mor entre when i turn on the machine.
    Will it be a parameter?
    Some recommendation dir this matter.thanks.

  9. #7
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    563
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    266

    Default

    Quote Originally Posted by josecnc View Post
    The hydraulic pump do es mor entre when i turn on the machine.
    Will it be a parameter?
    Do you mean that the hydraulic pump do NOT start? (any alarm under the diagnostic menu)
    There is no parameter that controles the hydraulic pump, it will start when machine is ready (no alarms).

  10. #8
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    563
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    266

    Default

    The one pedal option has to be OP1 3 = 1 for one pedal

  11. #9
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    MEXICO
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0

    Default

    Quote Originally Posted by benganboll View Post
    The one pedal option has to be OP1 3 = 1 for one pedal
    Thank you very much benganboll
    Then parameter op1 is 0000 1101

  12. #10
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    MEXICO
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0

    Default

    Quote Originally Posted by benganboll View Post
    Do you mean that the hydraulic pump do NOT start? (any alarm under the diagnostic menu)
    There is no parameter that controles the hydraulic pump, it will start when machine is ready (no alarms).
    Hello. There is no alarm when energizing the machine..however if i have some alarms when handling the exes, but i repeat when energizing there is no alarms.
    I check the pump and indeed if it starts however strangely there is no pressure on the indicators.
    Aún opinión?

  13. #11
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    563
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    266

    Default

    If pump is running but there is no pressure.. it sounds like you have the incoming phases wrong.
    Switch 2 of the 3 phases and see if you get any pressure.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •