Mazak SQT 10M T plus turret problem
Close
Login to Your Account
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Sep 2017
    Country
    POLAND
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    2
    Likes (Received)
    2

    Default Mazak SQT 10M T plus turret problem

    i have problem with my Mazak SQT10M with turret ,Control T plus

    in manual mode turret works Ok
    but in mdi not works good for example T0101 and then T1212 not works
    turret rotate several times and the display error 272 time exceeded

    the encoder is in position 1 and the red LED is on
    if i press in Mdi T06 and then T12 works good (not works from T1-T5) if i press T0101-T0505 and then T1212 not works
    there is a procedure for Mazak T plus, or what parameters are responsible for the head, the encoder looks good

  2. #2
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    569
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    100
    Likes (Received)
    268

    Default

    I think one of the position swithes is broken.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2017
    Country
    POLAND
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    2
    Likes (Received)
    2

    Default

    Quote Originally Posted by benganboll View Post
    I think one of the position swithes is broken.



    where I should look


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •