Simulation problem with Mazatrol T32-3
Close
Login to Your Account
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Country
    SLOVAKIA
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0

    Default Simulation problem with Mazatrol T32-3

    Hello,
    i have replaced memory card MC419 from original (german language) to english
    After that everything is working fine, except simulation screen.
    i see nothing on screen, shape drawing is out of screen, if i set scale to 0.05
    then shape is displayed, but small.
    I try put module MC419 with german language back and with this all works fine.

    Have anyboy any ideas what is bad?
    if i switch to display shape in 2 axis then second axis is displayed ok.
    img_20190810_152821.jpg
    img_20190810_152847.jpg

  2. #2
    Join Date
    Apr 2014
    Country
    AUSTRALIA
    Posts
    575
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    217
    Likes (Received)
    147

    Default

    it isn't something silly like it's made your metric stuff into imperial measurements?

  3. Likes Philabuster liked this post
  4. #3
    Join Date
    Mar 2015
    Country
    SLOVAKIA
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0

    Default

    Cutting is working correctly, problem is only with scale of simulation, second view is displayed correctlyimg_20190812_175920.jpg


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •