T-plus servo parameters
Close
Login to Your Account
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    ALAND ISLANDS
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    3
    Likes (Received)
    0

    Default T-plus servo parameters

    When i go in to paramters, i have user parameters and machine parameters, and i can't locate servo parameters? What am i doing wrong?

    I am still messing with an external emergency stop error 207. I read in the manual that the servo drive and spindle drive can be set to have an external emergency stop switch hooked up... can anybody shed some light?

    Thanks

    Sent from my SM-N960U using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    ALAND ISLANDS
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    3
    Likes (Received)
    0

    Default

    Going into privilege mode should show them, but when i go to parameters, press the right most button and type 1331, i still cant access them. Program key is in enable position.

    Sent from my SM-N960U using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Oct 2019
    Country
    ALAND ISLANDS
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    3
    Likes (Received)
    0

    Default

    Nobody? I am sure some of you have been in privelege mode on t plus control

    Sent from my SM-N960U using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Mar 2017
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    California
    Posts
    62
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    4
    Likes (Received)
    8

    Default

    Quote Originally Posted by kade2 View Post
    When i go in to paramters, i have user parameters and machine parameters, and i can't locate servo parameters? What am i doing wrong?

    Thanks


    Servo parameters can only be accesses in privilege mode.
    Just follow the steps above and use the right/left soft menu key to display servo parameters

  5. #5
    Join Date
    Feb 2015
    Country
    SWEDEN
    Posts
    584
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    101
    Likes (Received)
    275

    Default

    Quote Originally Posted by kade2 View Post
    Going into privilege mode should show them, but when i go to parameters, press the right most button and type 1331, i still cant access them.
    It should be 1131 I think...


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •