T32-2 Control panel suddenly died
Close
Login to Your Account
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2017
    Country
    SLOVENIA
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2

    Default T32-2 Control panel suddenly died

    Good day everyone.
    I suddenly lost the power on the control panel, I checked the fuse on the power supply behind the control panel and the fuse was blown.
    I replaced the fuse but I am not getting any voltage on output pins.
    (Hydraulics and the screen is working.)

    There is a 6 PIN output with wires.
    RED/WHITE/BLUE/RED/WHITE/not connected.

    The PSU should output +5V(3A)/+12(0.4A)/-12V(0.4A) but Im not sure which voltage goes on which pins.
    I was thinking to use PC PSU instead but I need to know which voltage goes on which pin.
    If anyone could help that would be awesome.

    20190904_122948.jpg20190904_131603.jpg20190904_132425.jpg

  2. #2
    Join Date
    Jul 2017
    Country
    SLOVENIA
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2

    Default

    If anyone can check with multimeter output voltage on the CNP82 connector that would be great.
    I tryed to trace the leads and came up with output but Im not sure if its right.

    20190904_190439.jpg

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Country
    UNITED STATES
    State/Province
    Arizona
    Posts
    4,549
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    18338
    Likes (Received)
    4292

    Default

    I don't have a T32 control, but my T-3 control had a similar power supply failure. My machine only used the +5v for the control panel. I replaced it with a generic 5v 2a plug in power supply and everything has been working fine for the last 4 years.

    I think your idea of using a computer power supply will work just fine. Sorry I cannot help with tracing down the voltages though.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2017
    Country
    SLOVENIA
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Philabuster View Post
    I don't have a T32 control, but my T-3 control had a similar power supply failure. My machine only used the +5v for the control panel. I replaced it with a generic 5v 2a plug in power supply and everything has been working fine for the last 4 years.

    I think your idea of using a computer power supply will work just fine. Sorry I cannot help with tracing down the voltages though.
    Thank you 👍


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •